Wij leggen honden en katten in de watten. Maak snel een afspraak.

Honden trimmen en in de watten leggen, dat is ons vak
Uw beestje is in goede handen

Bij Trimsalon Trimlie zijn wij gespecialiseerd in honden trimmen in Brakel. Daarbij zorgen wij voor een totaalservice zodat uw hond eens echt in de watten wordt gelegd. U kunt intussen relaxen, want uw beestje is in goede handen.

Wassen en föhnen inbegrepen

In de trimbeurt zit sowieso wassen, föhnen, oren en ogen reinigen en nagels knippen inbegrepen in de prijs. Elke trimbeurt wordt uitgevoerd met professioneel materiaal zodat de behandeling aangenaam is voor zowel de trimmer als voor het dier. Uw hond staat bij ons steeds op de eerste plaats. Voor puppy’s en kittens is er een gratis gewenning tot vijf maanden oud. U kan bij Trimlie ook terecht om uw huisdier enkel te wassen, de nagels te knippen, oren en ogen te reinigen, te ontklitten en ontwollen.

Ophalen en terugbrengen

Indien gewenst zorgt Trimlie voor het ophalen en terugbrengen van uw geliefde huisdier. Hier wordt wel een extra kost voor aangerekend naargelang de afstand. Wanneer u een afspraak niet kan nakomen, gelieve dan minstens drie dagen op voorhand te verwittigen. Heeft u nog bepaalde vragen over hoe wij honden trimmen? Neem dan gerust contact op met hondentrimsalon Trimlie in Brakel. Wij helpen u met veel plezier verder.

Heeft u een vraag?

Contact